"YAŞLANMAYAN ANILAR" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından ''Yaşlanmayan Anılar'' konulu Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştirildi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından, Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezinde ''Yaşlanmayan Anılar'' konulu sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Programa Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, bölüm öğrencileri ve Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi sakinleri katıldı.

Proje açılış konuşmasını Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Sena Erden Ayhün gerçekleştirdi. Ayhün, 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz faaliyetler düzenleyen Altın Yıllar Yaşam Merkezinin belediye tarafından düzenlenen kültürel, sosyal ve sportif faaliyetler ile birlikte yaşlıların sosyalleşebilecekleri bir ortam yaratan önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğundan bahsetti.

Ayhün, ''Yaşlanmayan Anılar'' konulu projenin, öğrencilerin yaşlılarımıza kaliteli yaşam sürmesi amacıyla onlara sosyal yönden destek olabilmek ve mutlu saatler geçirtebilmek için gerçekleştirileceğine değindi.

Etkinlik ilk olarak Yaşar KEMAL'in 'Beyaz Pantolon' hikâye dinletisi ile başladı. Dinleti sonrası katılımcılarla soru-cevap kısmına geçilerek, hikâye hakkında söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik ikram servisi ve müzik dinletiyle son bulurken Altın Yıllar Yaşam Merkezi yaşlılarının öğrenciler ile beraber dans etmesiyle eğlenceli dakikalar geçirildi.

Fotograflar için tıklayınız...

196-nhzi-r1.jpg