Çocuk Gelişimi Programı İç Paydaş Toplantısı

Üniversitemizin Kalite Güvencesi Çalışmaları kapsamında 17.04.2024 tarihinde Saat 10:30'da Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Çocuk Gelişimi Programı ile iç paydaş toplantısı gerçekleştirilmişitir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun çocuk gelişimi programlarının öğretim elemanları ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen iç paydaş toplantısı, 17.04.2024 tarihinde başarıyla tamamlanmıştır. Toplantıda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun çocuk gelişimi programlarıyla ilgili kritik konular ele alınmış ve kararlar alınmıştır.

Ekler

İç_Paydaş_Davet_Yazısı.pdf