FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNDEN DARDANEL MEDYAYA ZİYARET
Görsel İşitsel Medya Yapımcılığı Bölümü, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri "Çekim Teknikleri" dersi kapsamında dersin öğretim elemanı Öğr. Gör. Meral AÇIKGÖZ ve bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Yasemin SAÇAR ile Dardanel Medya'ya bağlı olan ve uydu aracılığıyla 15 ülkeye yayın yapabilen Çanakkale'nin yerel televizyon kanalı Ton TV yi ziyaret ettiler.

Dardanel Medya Genel Müdür'ü Ogün İNAL tarafından öğrencilere; Ton TV yayın sistemleri, stüdyo ve teknik ekipmanları, reji odası, kurgu odası, canlı yayın aracı ve Çanakkale Haber Gazetesi hakkında yerinde bilgi verildi.  Ayrıca İnal, öğrencilere staj yapabilme ve kısmi zamanlı olarak çalışabilme imkanı da sunacakalarını belirterek, öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli kısa film ve televizyon programı uygulamalarının Ton TV aracılığıyla yayınlanabileceğini de belirtti.

167-xapp-r1.jpg
167-xapp-r2.jpg