Çocuk Gelişimi Programı Mezun Buluşması

Üniversitemizin Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında Çocuk Gelişimi Programı Mezunlarla Buluşma etkinliği 11.03.2024 tarihinde saat 13:00'da okulumuzun Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Planlanan bu mezun buluşmasının hedefi Çocuk Gelişimi 1. ve 2. sınıf öğrencilerini, farklı sektörlerde iş imkanları yaratan mezunlarımızla bir araya getirmektir. Bu sayede Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerini farklı iş kolları hakkında bilgilendirmek hedeflenmiştir. Çocuk Gelişimi Programı mezun buluşmasına 2021 yılı mezunu Eda Çetin katılmış, öğrencilerimize çocuk yogası, çocuk pilatesi ve robotik kodlama konusunda iş imkanlarını tanıtmıştır. Ayrıca Mehmet Saruhan çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Aikido çalışmalarını öğrencilere aktarmıştır. Son olarak da öğrencimiz Hayat Karaköse kendi kurduğu organizasyon şirketi hakkında bilgiler paylaşmıştır.

Davet_Yazısı_Mezun_Buluşması.pdf
Toplantı Katılımcı Listesi_Mezun_Buluşması.pdf