CANLANSIN SOKAKLAR PROJESİ

Seminer dersi kapsamında Çocukluk Bizde Kalsın Derneği ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Canlansın Sokaklar'' projesiyle çıktık yollara. En çok çocukların, engelli bireylerin ve yaş almışların önceliğini  koruyarak duyarlılık yaratmaya...

Öncelikle Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden 8-10 Nisan tarihleri arasında Çocukluk Bizde Kalsın Derneği’nin yan sokağındaki yolu boyamak için gerekli izni aldık. Sonra Çanakkale Belediyesi Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü’nden yolu trafiğe kapatmak için izin aldık. Çanakkale Belediyesi Destek hizmetleri Müdürlüğü’nden boya temin ettik. Çalışmamızı  beraber uyguladığımız çocukların ve uygulamamızı görenlerin yüzlerinde oluşan tebessüm ve minnettar bakışlarla teşekkürlerini sunduklarında daha da şevkle sarıldık fırçalarımıza. Bize çalışmamızda yol gösteren, projemizin her aşamasında yanımızda olan değerli danışman hocamız Sema Güzey Kandemir'e, destek olan Ayşe Kula 'ya, Mine Şahinbolat'a, Tuğçe Akdeniz 'e ve Çocukluk Bizde Kalsın Derneği’ndeki bize yardım eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.