23 NİSAN’DA BİRLİKTE İYİLEŞTİK

Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri, ‘Sosyal Sorumluluk’ projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Engin Çağlak’ın öncülüğünde Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti.

Araştırma projesi dersi kapsamında hazırladıkları, ‘Bir Gülüş İçin’ adını verdikleri projeyi hayata geçiren Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Çanakkale Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret ettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününde gerçekleştirilen ziyarette ÇOMÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Engin Çağlak ve 9 öğrenci hastanedeki çocuklarla bir araya geldi.

Güvenlik Sorumlusu Hacer İnan’ın yardımıyla hastanede yatmakta olan çocukları ziyaret eden öğrenciler sıcak bir ortamda çocuklarla çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler. ÇOMÜ’lüler çocuklara oyuncak dağıttılar. Hastanede ziyaretçi ağırlamaktan mutlu olan aileler ve hastane çalışanları duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hastanedeki çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Konuşma ve hediye dağıtımı ardından çocuklarla oyunlar oynayan öğrenciler mezuniyet öncesi unutulmaz bir gün geçirdi.