Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuzda, Gençlik Ruh Sağlığı Güçlendirme Söyleşi Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen 'Gençlik Ruh Sağlığı Güçlendirme Söyleşi'nde öğrencilere farkındalık ve psikolojik ilk yardım anlatıldı.

Çanakkale Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Özge Sarıbaş'ın açılış konuşmasını yaptığı söyleşi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Burak Balık Moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Öğrencilerin salonu tamamen doldurduğu söyleşide; Doç. Dr. Hanife Akgül,  "Kendini Tanıma ve Farkındalık", Öğr. Gör. Cumhur Çırnaz ise "Zorlayıcı Yaşam Olayları ve Psikolojik İlk Yardım" konularında bilgi verdi. 

Soru cevap ile tamamlanan söyleşinin yaı sıra Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesindeki Sağlıklı Hayat Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin ile Halk Eğitim Merkezi'nin stant açtı. Üniversitelilere merkezler ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi. Çanakkale Gençlik Merkezinin açtığı standında ise gençlik merkezleri ve faaliyetleri tanıtıldı.