Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden, Yüksekokulumuz Yönetimine Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Yılancı, Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren; Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Yılancı, her yıl DGS ile fakülteye öğrenci gönderen Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun, Siyasal Bilgiler Fakültesinin önemli bir iç paydaşı olduğunu hatırlattı. İki birimin işbirliği ve iletişiminin artmasının önemine değinen Dekan Prof. Dr. Yılancı’ya ziyaretinde, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Gülce Uygun da eşlik etti.

Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin başarılı çalışmalarının yeni eğitim öğretim yılında da devam edeceğine inandığını ifade eden Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük, ziyaret dolayısıyla Dekan Prof. Dr. Yılancı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülce Uygun’a teşekkürlerini iletti. İki birim arasında öğretim elemanlarının ders verme hareketliliğinde bulunduğunu hatırlatan Müdür Öğr. Gör. Dr. Güdük, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olma hedefleri doğrultusunda Siyasal Bilgiler Fakültesi’yle ortak faaliyetler gerçekleştirileceğini söyledi.