Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Sivil Toplumla İlişkiler Çanakkale İl Müdürü, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Çanakkale Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Aykut Kuzey’i, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda misafir etti.

İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç Dr. Erdal Aydın ile Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ünzüle Kurt’un da katıldığı ziyarette; sivil toplum ile ilgili ikili işbirliği çalışmaları değerlendirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan ve Müdürlüğünü; Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’ın yaptığı ÇOMÜ Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin kuruluşu dolayısıyla Prof. Dr. Yelkikalan’a hayırlı olsun temennisinde bulunan İl Müdürü Aykut Kuzey, üniversitelerin sivil toplum alanında gerçekleştirecekleri çalışmaların önemine değindi.

Hem Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun hem de ÇOMÜ Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin dış paydaşı olan Çanakkale Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde önemli etkinlikler gerçekleştirileceğine  inandığını belirten Müdür Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, öğrencilere sivil toplum faaliyetlerinin anlatılmasının önemine değindi.