Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Ekici, Yüksekokulumuz Yönetimini Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanması sonrası Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

İki yüksekokul arasında iş birliğinin geliştirilmesine yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Müdür Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye teşekkür eden, Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük; iki yüksekokulun hem bilimsel hem de sosyal sorumluluk faaliyetlerinde ortak çalışmalar yapabileceğine inandığını kaydetti.