Öğretim Elemanımız, Yenice MYO’ya konuk oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Cumhur Erdönmez, Yenice Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Yenice Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği “Protokol Kuralları” seminerine konuşmacı olarak katılan Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Cumhur Erdönmez, Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen seminerde; hem bürokraside hem de genel kabul görmüş kültürel kurallarla ilgili sunum yaptı.

Öğrencilerin yanı sıra Yenice Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve idari personelinin de katıldığı seminerde Öğretim Görevlisi Erdönmez; nezaket, incelik, görgü kuralları, tanışma-tanıştırılma, hitap, ast-üst ilişkileri, kadın-erkek adabı, giyim kuralları, imaj, yönetimde nezaket ve protokol davranış usulleri ile ilgili hem resmi hem de toplumsal kültüre dayalı kuralları anlattı.

Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Zeynel Kılıç, Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez’e teşekkür belgesi takdim etti.

Seminer fotoğrafları için tıklayınız