Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Müdür Yelkikalan, Korsanla Mücadele panelistleri ve katılımcıları ağırladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği'nin (RATEM) ortaklaşa düzenlediği "Radyo ve Televizyon Yayıncılığı ve Korsanla Mücadele" paneli Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, panel kapsamında Yüksekokul'a gelen panelist ve misafirleri makamında ağırladı. 

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Çanakkale Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Eray Doğan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Murat Yılmaz, İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürü Ali Güzel, Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin'in yanı sıra İletişim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin de katıldığı paneli Çanakkale Sosyal Bilimler MYO öğrencileri de takip etti. 

RATEM'in ödüllü eserler sergisinin de açıldığı panelde; Yargıtay 7. Ceza Dairesi Üyesi Erdoğan İshakoğlu, Kültür ve Turizm Uzmanı Hakan Evrim Tütüncü’ye, İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Gülenay Pınarbaşı, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetçioğlu, Ratem Yönetim Kurulu Üyesi Saadettin Arslan  ile RATEM Akademi’den Yusuf Gürsoy panelist olarak katıldı.