Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şubesi’nden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Eğitim Bir Sen Çanakkale 2 No’lu Şube Başkanı Saime Kılıç ve sendika yönetimi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Müdürü Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanması dolayısıyla kendisini ziyaret eden Eğitim Bir Sen Çanakkale 2 Nolu şube yönetimini ağırlayan Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük, nazik ziyaretleri ve ziyarette bulundukları temenniler dolayısıyla sendika şube yönetimine teşekkür etti.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin önemli bir eğitim birimi olduğunu ifade eden Eğitim Bir Sen Çanakkale 2 No’lu Şube Başkanı Saime Kılıç, Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük’ün önceki görevlerindeki başarılı yönetimlerini yüksekokulda da sürdüreceklerine inandıklarını belirtti. Ziyarette Başkan Saime Kılıç’a; Alper Akarken, Gülgün Peker, Yunus Emre Akgül ve Dilek Şahin de eşlik ettiler.