Denizcilik Meslek Yüksekokulu Yönetimi Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu yönetimi; Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük’ü ziyaret etti.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlük makamında gerçekleşen ziylarette Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük'e hayırlı olsun temennisinde bulunan Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku, iki yüksekokulun birlikte proje ve etkinlikler gerçekleştirmesi temennilerinde bulundu. Ortak çalışmaların önemine değinen Müdür Dr. Öğr. Üyesi Kuşku, öğrencilerin hem bilimsel hem sosyal faaliyetlerde bir araya gelmesini temenni ettiklerini ifade etti.

Ziyaret dolayısıyla Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku ve Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Yalçın Töre'ye teşekkür eden Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük; yüksekokulların iş birliği içinde hem akademik başarıyı arttabileceğini hem de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin araştırma üniversitesi olma hedefine katkı sağlayacağını söyledi. Türkiye'de denizcilik alanındaki az sayıdaki yüksekokuldan biri olan Denizcilik Meslek Yüksekokulu'ndaki çalışmaların önemine değinen Müdür Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük; işbirliğinin, Çanakkale ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne değer katma açısından önemli olduğunu söyledi.