Çanakkale Sosyal ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokullarının Ortak Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin merkezde bulunan meslek yüksekokullarından Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ortak Akademik Genel Kurulu'nda; Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, her iki meslek yüksekokulunun öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen ortak Akademik Genel Kurula; Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Demirören, Genel Sekreter Ayhan Monus ile akademisyenler katıldı.