2016 - 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZIN İLK KAYDINI YAPTIK

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı ilk kaydı gerçekleştirildi. Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı'na kaydını yaptıran Gizem KENAR'a öğrenci belgesini Okul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU verdi.

Müdürümüz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk kaydını yaptıran Gizem KENAR'a; kaydının hayırlı olmasını diledikten sonra, öğrencilik yıllarını en iyi şekilde değerlendirmesi ve başarıyla mezun olarak kaydı gibi mezun olurken de birinci olması temennisinde bulundu. Kayıt için Biga'dan geldiğini söyleyen Gizem Kenar ise, "Herhangi bir sorun yaşamadan kaydımızı tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

147-tsyr-r1.jpg