Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kalite Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı

Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler ve İşletme Yönetimi programları kapsamında öğrencilere kalite çalışmalarına ilişkin bilgilendirme konferansı düzenlendi. Yerel Yönetimler Programında program öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Hafize Seçtim Mezun Takip Sistemi hakkında bilgiler verirken; Öğr. Gör. Burak Balık Sosyal Transkript Uygulaması hakkında bilgiler verdi. Buna ilaveten öğrencilerin mezun olmadan önce tecrübe kazanmaları amacıyla sektör deneyimleri açısından önemli olan staj uygulaması hakkında Öğr. Gör. Gamze Kara Çetinkaya bilgiler verdi. İşletme Yönetimi Programına ise Öğr. Gör. Yeşim Monus Sosyal Transkript Uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme konferansı sonunda öğrencilere katılım sertifikaları verildi.