Rektörlük Oryantasyonuna Yüksekokulumuzda Canlı Yayınlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı'na Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri de yoğun bir şekilde katılırken, salon imkanları nedeniyle İÇTAŞ Kongre Merkezi'ndeki oryantasyona katılamayan öğrenciler için program yüksekokul konferans salonunda canlı yayınlandı.

İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ile ÇOMÜ akademisyenleri, idarecileri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı'na Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri de oldukça yoğun katılım gösterdi.

Etkinliğe katılamayan ya da etkinliği yüksekokulda takip etmek isteyen öğrenciler için etkinlik  yüksekokul konferans salonunda canlı yayınlandı. ÇOMÜ TV'nin canlı yayını prjeksiyondan takip eden öğrencilere, öğretim elemanları da eşlik etti