Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'na 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kaydolan Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı birinci sınıf öğrencilerine yönelik bölüm ve programın tanıtıldığı bölüm oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım progrmanda en temel derse giren öğretim elemanlarının kendilerini tanıttığı etkinlikte, dersler ve eğitim ile ilgili bilgi verildi. Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Seçil Düztepe Yıldırım, bölümü ve mezuyinet sonrası imkanları anlattı.

Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Muhammet Haksever ve Öğr. Gör. Onur Bayram'ı öğrencilerle tanıştıran Bölüm Başkanı Yıldırım, öğretim elemanlarıyla birlikte tek tek öğrencilerle tanıştı