Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencilerine oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'na 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında kaydolan Muhasebe ve Vergi Bölümü birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdür  Yardımcısı Öğr. Gör. Onur Bayram'ın Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, kampüsler ve Çanakkale'de öğrencilik imkanlarını anlattığı oryantasyonda, Yüksekokul imkan ve kurallarının yanı sıra ders geçme, mezuniyet ve dikey geçiş sınavı gibi konularda bilgi verildi.
Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Atılgan Sarıdoğan, bölümü ve mezuyinet sonrası imkanları anlattı. Bölüm öğretim elemanlarını öğrencilerle tanıştıran Bölüm Başkanı Sarıdoğan, öğretim elemanlarıyla birlikte tek tek öğrencilerle tanıştı.