Muhasebe ve Vergi Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi Öğrenci Kalite Çalışmaları Bilgilendirme Toplantıları

22.04.2024-26.04.2024 tarihleri arasında Muhasebe ve Vergi Bölümü Kaliteden sorumlu Öğretim Elemanları tarafından Muhasebe 1 ve 2.sınıf öğrencilerine kalite çalışmaları bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir.

Muhasebe ve Vergi Bölümü Kaliteden sorumlu Öğretim Elemanları  tarafından Muhasebe 1 ve 2.sınıf öğrencilerine kalite çalışmaları bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir.

Bu kapsamda Dr.Öğr.Üyesi Ahmet KURT ve Öğr.Gör.Ceyda TUNÇ YILANCI Muhasebe 1.sınıflara, Doç.Dr.Ayşe ATILGAN SARIDOĞAN Muhasebe 2.sınıflara okulumuzda yürütülen kalite çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapmışlardır.