İletişim Fakültesi Yönetimi Yüksekokulumu ziyaret etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir Eşitti ile Radyo-Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Nazan Yelkikalan'ı ziyaret etti.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile İletişim Fakültesinin ortak çalışmalarının yanı sıra İletişim Fakültesi derslerinin bir bölümünün Meslek Yüksekokulda devam edilmesine ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıya Meslek Yüksekolu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur Bayram ile Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Meral Açıkgöz de katıldı.