İletişim Fakültesi Yönetimi Fotoğraf Stüdyosunda İncelemelerde Bulundu (İÇ PAYDAŞ ziyareti)

Meslek Yüksekokulumuz'un iç paydaşlarından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi yönetimi Meslek Yüksekokulumuz Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü fotoğraf stüdyosunu ziyaret ederek, incelemelerde bulunmuştur.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak, 03/11/2022 tarihinde Fotoğrafçılık Stüdyosu ve ekipmanını inceledi.

Meslek Yüksekokulumuzun sınıf tahsis ederek İletişim Fakültesi Öğrencilerine ev sahipliği yaptığı 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nda İletişim Fakültesi Meslek Yüksekokulumuzun en yoğun etkileşim kurduğu iç paydaşlarından biri olarak dikkat çekmektedir.

Ayrıca Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencilerinin DGS ile geçiş yapabildiği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi, ilgili programlarımızın iç paydayaşı olarak dikkat çekmektedir.