Halkla ilişkiler ve Tanıtım Programları Öğretim Planı İkinci Toplantısı Gerçekleştirildi

Halkla İlişkiler Programlarının güncellenmesi ve ortaklaştırılması çalışması kapsamında öğretim planı toplantısının ikinci Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirdi.

Çanakkale Onsekiz Mürt Üniversitesi Kalite Çalışmaları kapsamında Çanakkale Sosyal Bilimler MYO, Ezine MYO, Bayramiç MYO ve Gökçeada MYO'da görev alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğretim elemanları programın öğretim planının güncellenmesi çalışmaları kapsamında Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda bir araya geldi.  Halkla İlişkiler Programlarının güncellenmesi ve ortaklaştırılması çalışmaların programlar arası uyum ile yatay ve dikey geçişleri kolaylaştırması amaçlanıyor.