Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Mezun Öğrenci ve Dış Paydaş Etkinliği

Medya'da Kariyer Sohbetleri söyleşisine Fotoğraf Stüdyosu sahibi Arzu Bostancı konuk oldu. Çanakkale'de fotoğraf sektörünün temsilcilerinden biri olarak programın dış paydaşı olmasının yanı sıra Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık mezunu olan Arzu Bostancı, mesleki tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin mezunlar ve sektör temsilcileri, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı'nda Öğr. Gör. Meral Açıkgöz'ün yürüttüğü Medya'da Kariyer Planlama dersi kapsamında düzenlenen Medya'da Kariyer Sohbetleri söyleşisine Fotoğraf Stüdyosu sahibi Arzu Bostancı konuk oldu.

Çanakkalede fotoğraf sektörünün temsilcilerinden biri olmasının yanı sıra Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık mezunu olan Arzu Bostancı, mesleki tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

Ekler

dış paydaş ve mezun öğrenci tutanak arzu bostancı.pdf