Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü İç Paydaş Toplantısı

Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ile iç paydaş toplantısı gerçekleştirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşen iç paydaş toplantısında, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık programı ile gerçekleştirilmesi planlanan işbirliği ve ortak çalışmalar ele alındı.

24 Kasım 2023 Cuma günü saat 12.00'de Gazetecilik Bölüm Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şakir Eşitti’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Gazetecilik bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Onur Tatar  ve Doç Dr. Serhat Çoban ile birlikte Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Onur Bayram ile öğretim elemanları Öğr. Gör. Derya Kılıç Sarıkaya ve Öğr. Gör. Mehmet Eşli katıldı.

Görüşmeler sonucunda, Gazetecilik Bölümü ile  Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı arasında ortak işbirliğinin gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Ortak çalışmaların sürdürülmesine yönelik ikili irtibat ve isteğin devamı noktasında ortak görüş sağlandı.

Görsel İşitsel teknikler iç paydaş tutanağı 2.pdf