Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü öğrencilerine oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'na 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kaydolan Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı birinci sınıf öğrencilerine yönelik bölüm ve programın tanıtıldığı bölüm oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Onur Bayram, bölümü ve mezuyinet sonrası imkanları anlattı.

Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Meral Açıkgöz, Öğr. Gör. Mehmet Eşli ve Öğr. Gör. Derya Kılıç Sarıkaya'yı  öğrencilerle tanıştıran Bölüm Başkanı Bayram, öğretim elemanlarıyla birlikte tek tek öğrencilerle tanıştı.