Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğrencileri Erasmus Eğitimini Başarıyla Tamamladı

Erasmus Anlaşması Kapsamında Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programından iki öğrenci birer dönem Polony'da eğitim görmüşlerdir.

2022-2023 eğitim öğretim döneminde Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programından iki öğrenci Erasmus kapsamında Polonya’nın Torun kentine değişim öğrencisi olarak gitmiştir.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerinden Esra Güzel; Ekim 2022 tarihinde Torun’a gitmiş ve Ocak 2023 tarihinde dönmüştür. Öğrencinin notları işlenmiş ve öğrenci bölümden birincilikle mezun olmuştur.

Erasmus kapsamında Ocak 2023 tarihinde Torun’a giden Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencisi Türkan Kıran ise, Temmuz 2023 tarihine kadar Polonya’da kalmıştır. Polonya'dan mezuniyet sonrası dönmesi dolayısıyla derece sıralamasında değerlendirilmeyen Öğrenci Kıran, Polonya'dan döndükten sonra Yüksekokul derecesine eşit puanı ile mezun olmuştur.

Ayrıca Erasmus yaz staj hareketliliği kapsamında ise, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencisi Esra Güzel; Çekya’da staj yapmıştır.