Film Atölyesi Fotoğrafçılık Bölümünde Tanıtıldı (İç Paydaş Etkinliği)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Film Atölyesi; İletişim Fakültesi Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Tolga Barman, tarafından Fotoğrafçılık ve Kameramanlık programı öğrencilerine tanıtıldı.

Meslek Yükeskokulumuz Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü İç paydaşı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Film Atölyesi'ni ağırladı.

İletişim Fakültesi'nde aktif öğrencisi bulunan Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü ile Gazetecilik Bölümü öğrencilerininin kendilerini geliştirmesi, ulusal film yarışmalarına katılabilmeleri, uygulama ve pratik yapabilmeleri amacıyla kurulan Film Atölyesi; Arş. Gör. Tolga Barman, tarafından Fotoğrafçılık ve Kameramanlık programı öğrencilerine tanıtıldı.

Film Atölyesinin tanıtıldığı etkinlikte Arş. Gör. Tolga Barman, Fotoğrafçılık ve Kamaremanlık öğrencilerini de atölyeye davet etti. Gönüllü öğrencilerin nasıl atölyeye kayıt olabileceğini anlatan Barman; öğrencilere, iletişim fakültesi öğrencileriyle birlikte ortak belgeseller, kısa filmler, kamu spotları üreterek kendilerini geliştirebileceklerini söyledi.