Eğitim Öğretim Yılı Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nın tamamlanması dolayısıyla Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda tüm akademik ve idari personelin katılımıyla yıl sonu değerlendirme çalışması yapıldı.

Kalite çalışmaları kapsamında eğitim öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, akademik personelden yaz döneminde de akademik çalışmalara devam etmeleri isteğinde bulundu. Yaz döneminde staj ve ek sınavların işleyişi gibi konuların da ele alındığı toplantıda gelecek eğitim öğretim dönemine yönelik ihtiyaç ve eksiklikler de konuşuldu. İdari ve akademik personele yönelik hizmet içi eğitim de gerçekleştirilen toplantı, Yüksekokulun tüm iç paydaşları bir araya geldi.