ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’na 2024 – 2025 Akademik Yılında kaydolan çocuk gelişimi programı birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon sunumu gerçekleştirildi.

2024-2025 Akademik Yılı başlangıcı itibariyle Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf öğrencilerine, 09 Ekim 2024 tarihinde ilgili Program Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Emine Merve USLU tarafından oryantasyon eğitimi verilmiştir. Eğitimde öğrencilerimize derslerin işleyişi, sınavlar, staj işlemleri, öğrenci kulüpleri, 3+1 eğitim sistemi ve mezuniyet koşulları gibi okul hayatları boyunca gerekli olacak tüm teorik bilgileri içeren sunum yapılmıştır.