Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencilerine oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'na 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kaydolan Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü birinci sınıf öğrencilerine yönelik bölüm ve programın tanıtıldığı bölüm oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez'in Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, kampüsler ve Çanakkale'de öğrencilik imkanlarını anlattığı oryantasyonda, Yüksekokul imkan ve kurallarının yanı sıra ders geçme, mezuniyet ve dikey geçiş sınavı gibi konularda bilgi verildi.

Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dilek Kekeç Morkoç, Öğr. Gör. Hatice Gürer Öğütçü ve Öğr. Gör. Tanju Güdük'ü öğrencilerle tanıştıran Bölüm Başkanı Erdönmez, öğretim elemanlarıyla birlikte tek tek öğrencilerle tanıştı.