Kısa Film Gösterimleri ile Fotoğraf ve Afiş Sergilerinin sunumu gerçekleştirilecek

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Anadolu Kültürü ve Sanat Etkinlikleri Kısa Film Gösterimleri ile devam edecek. Kısa film gösterimlerinin yanı sıra Anadolu Kültürü ve Sanat Etkinlikleri uyarınca daha önce gerçekleştirilen “Afiş Sergisi” ile “Biz’den Kareler Fotoğraf Sergisi'nin de sunumları yapılacak

UNESCO’nun 2021 yılını; ‘Yunus Emre Yılı”, “Hacı Bektaş- Veli Yılı” ve “Ahi Evran Yılı” ilan etmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Anadolu Kültürü ve Sanat Etkinlikleri kapsamında seçilen Kısa Filmlerin Gösterimleri izleyici ile buluşacak. Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen “Afiş Sergisi” ile “Biz’den Kareler Fotoğraf Sergisi'nin sunumlarının da yapıcağı etkinlik 06 Ocak 2022 Perşembe Günü Saat 14.00'da Troya Külter Merkezinde düzenlenecek.

Tüm sanatseverler ile Çanakkale Onsekiz Mart Ünivertesi personeli ve öğrencileri davetlidir.