Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yeni Göreve Başlayan Öğretim Elemanlarına “Hoş geldiniz” Etkinliği Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda 2023 yılında ataması gerçekleştirilen öğretim elemanlarının göreve başlaması dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Akademik ve idari personelin katıldığı etkinlik öncesi dersler ve akademik çalışmaların yürütülmesi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen; “Hoş geldiniz” etkinliği, Yüksekokul Toplantı Salonu’nda etkinlik öncesi, tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıyla başladı. Uzaktan çevrimiçi yapılması kararlaştırılan bahar dönemi derslerinin işlenişi ve sınavlarla ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda; kalite çalışmaları, sosyal ve kültürel etkinlikler ile yüksekokula yeni katılan akademik personel sonrası iş bölümü konuları görüşüldü. Staj ve uygulamalı dersler konularında görüş alışverişi yapılan toplantıda, Yüksekokul akademik kadrosuna katılan personel tanıtıldı.   

Bahar dönemi derslerinin çevrimiçi uzaktan gerçekleştiriliyor olması sebebiyle öğrencinin ilgisini ve katılımını sağlanması için akademik personelin elinden geleni yapacağına inandığını ifade eden Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, derslerin işlenişiyle ilgili ÇOMÜ Senatosu’nda alınan kararları akademik personele sözlü olarak bir kez daha aktardı. Çevrimiçi bahar döneminde sosyal ve kültürel etkinliklerin de mümkün olduğunda devam etmesini isteyen Prof. Dr. Yelkikalan, öğretim elemanlarını istek ve taleplerini dinledi.

Toplantı sonrasında 2023 yılında ataması gerçekleştirilerek son bir ay içinde göreve başlayan öğretim elemanlarının katılımı dolayısıyla pasta kesildi. Ramazan ayından bir gün önce gerçekleştirilen etkinlikte, akademik ve idari personel bir araya gelme fırsatı buldu.