"SOSYAL GÜVENLİK HAKLARIM" KONFERANSI DÜZENLENDİ

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından  “Sosyal Güvenlik Haklarım” konulu konferans düzenlendi.

Konferans, Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ tarafından gerçekleştirdi. YAVUZ, konuşmasında sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, sosyal güvenlik, emeklilik, sigortalı ve sigortasız çalışma kavramları ile sosyal güvenlik kapsamında olmanın faydaları ve sağladığı haklar konularına değindi.

Gerçekleştirilen etkinlik, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feyza DEREKÖY ’ün, Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ’ a Teşekkür Belgesi takdimiyle son buldu.