Laquila Üniversitesi’nden Prof. Dr. Francesco Sidoti ve Prof. Dr. Mariateresa Gammone, Müdürümüzü ziyaret etti

Erasmus Programı kapsamında İtalya’nın Laquila Üniversitesi’nden Üniversitemizi ziyaret eden Prof. Dr. Francesco Sidoti ve Prof. Dr. Mariateresa Gammone, Müdürümüzü makamında ziyaret ettiler.

Erasmus Programı kapsamında İtalya’nın Laquila Üniversitesi’nden Üniversitemizi ziyaret eden Prof. Dr. Francesco Sidoti ve Prof. Dr. Mariateresa Gammone, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Enver YOLCU’yu makamında ziyaret etti. 23.07.2019 tarihinde gerçekleşen ziyaret sırasında, İtalya ve Türkiye’deki meslekî eğitim sistemleri ve uygulamaları ile akademisyen ve öğrenci hareketliliği konularında bilgi paylaşımlarında bulunuldu.