Erdönmez, ÇOMÜ'nün yeni personellerine eğitim verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi idari personeline düzenlenen hizmet içi eğitim programında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez, protokol kuralları ile ast üst ilişkileri konusunda eğitim verdi.

Personel Daire Başkanlığı tarafından üniversitede göreve yeni başlayan idari personele düzenlenen hizmet içi eğitimde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez, eğitmen olarak katıldı.

Üniversitenin akademik ve idari yapısı hakkında eğitim veran Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez, protokol kuralları ile ast üst ilişkilerine ilişkin bilgiler verdi. Üniversitenin teşkilat yapısını da detaylı olarak yeni personele açıklayan Erdönmez, eğitimi çalışanların uyması gereken kurallar konusuyla tamamladı.