EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ KONUŞULDU

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman; Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu’yu makamında ziyaret etti. Eğitim alanındaki çalışmaların konuşulduğu ziyarette işbirlikleri ile ortak çalışmalar da değerlendirildi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu; Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman’ı, Meslek Yüksekokulundaki makamında ağırladı. Müdür Yolcu; Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Çocuk Gelişimi Programı başta olmak üzere bölümler ve programların yapısı ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Eğitim alanında Çanakkale’de gerçekleştirilen çalışma ve projelerin değerlendirildiği ziyarette, ortak yapılabilecek çalışma ve projelerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.