Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

DERSTE ÖĞRENDİLER, KREŞTE PRATİĞE DÖKTÜLER

DERSTE ÖĞRENDİLER, KREŞTE PRATİĞE DÖKTÜLER

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)  Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi öğrencileri çocuk animatörlüğü dersi kapsamında hazırladıkları etkinlikleri ÇOMÜ Kreş ve Atatürk Anaokulu’nda gerçekleştirdiler.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencileri, bir dönem  boyunca çocuk animatörlüğü dersinde öğrendikleri bilgilerle animasyon gösterileri hazırladılar. Ders Sorumlusu Öğretim Görevlisi Cihan Yıldız Canpolat’ın danışmanlığında gerçekleştirdikleri animasyon etkinliklerini pratiğe döken öğrenciler; ÇOMÜ Kreş ve Atatürk Anaokulu’na giderek, minik kardeşlerine farklı ve eğlence dolu bir gün yaşattılar.

Çocuk Gelişimi Örgün Öğretim öğrencilerinin ÇOMÜ Kreş’te, İkinci Öğretim öğrencilerinin ise Esenler Mahallesi’ndeki Atatürk Anaokulu’nda gerçekleştirdikleri etkinlikleri anaokulu öğrencileri ilgiyle izledi. Giydikleri renkli kostümlerle farklı ülke ve kültürleri çocuklara tanıtan Çanakkale Sosyal Bilimler MYO öğrencileri; drama, oyun, eğlence ve animasyon gösterileri sundular. Anaokulundaki çocuklara; hem eğlenceli bir gün geçirme fırsatı veren hem de sağlık ve sosyal yaşamla ilgili örnekler sunan öğrenciler, ilk öğretmenlik deneyimlerini de yaşamış oldular.