Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

‘ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİ’ İLE ‘EĞİTİMDE OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ’ ANLATILDI

‘ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİ’ İLE ‘EĞİTİMDE OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ’ ANLATILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Cihan YILDIZ CANPOLAT’ın Aile Eğitimi dersi kapsamında başlayan ‘Çocuk İstismarı ve İhmali’ seminerleri devam ediyor.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin; Öğretim Görevlisi Cihan YILDIZ CANPOLAT’ın öncülüğünde Aile Eğitimi dersi kapsamında hazırladıkları ‘Çocuk İstismarı ve İhmali’ seminerleri farklı ilçe ve okullarda farklı öğrencilerin sunumlarıyla gerçekleştirilmişti. Bu yıl kapsamı genişleyen seminerde, çocuk istismarı ve ihmali ile eğitimde okul ve aile işbirliğinin önemi anlatıldı.

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü’nden Doç. Dr. Havise GÜLEÇ ÇAKMAK ve öğrencilerinin de destek verdiği etkinlik, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği ve Çocuk Gelişimi öğrencilerinin kaynaşmasına imkan sağladı. Biga Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunda gerçekleştirilen; ‘Çocuk İstismarı’ ve ‘Eğitimde Okul ve Aile İşbirliğinin Önemi’ seminerlerine, öğrenci velileri ve öğretmenlerin yanı sıra Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri de katıldı.