Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MYO STANDI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Proje Koordinasyon Merkezinin çalışmaları sonucu hayata geçen ‘Proje Pazarı’nda Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun standı büyük ilgi gördü.

Proje Pazarı etkinlikleri süresince Troya Alışveriş Merkezi’nde açık kalan Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu proje pazarının açılışını gerçekleştiren Çanakkale protokolünün yanı sıra alışveriş merkezinde standı gezen Çanakkalelilerin de beğenisini kazandı.  Açılış töreninde Vali Yardımcısı Tahir Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Çanakkale protokolünün ziyaret ettiği Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun standı, Proje Pazarı’nın en renkli standı olarak da dikkat çekti.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin hazırladığı eğitim materyalleri ile oyuncakları inceleyen Çanakkale protokolü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinin hazırladığı afişleri ilgiyle inceledi. Açılışın ardından üç gün boyunca standı gezen ziyaretçilere yaptıkları eğitim materyallerini nasıl hazırladıklarını anlatan öğrenciler hem dersleri hem de eğitimleri sonunda hazırladıkları ile ilgili bilgiler verdiler.