ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÇOMÜ BUTİĞE DESTEK

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri ile program danışmanı Öğr. Gör. Dilek KEKEÇ MORKOÇ tarafından  “TAKAS VE TADIM ŞENLİĞİ”  düzenlendi.

Etkinlikte ilk olarak; getirilen ürünlerin kontrolü, kayıt altına alınması, sınıflandırılması ve sunuma hazırlanması yapılmış daha sonra takas başlamıştır. Takas günleri içinde etkinlik öğrenciler tarafından büyük ilgi görmüştür. Katılımcılar; kitap-dergi, giysi-kıyafet, CD-DVD, ev malzemeleri-dekorasyon, takı-aksesuar, oyuncak,   ev-mutfak eşyaları, ev yapımı ürünler getirmişlerdir.

Etkinlikte öğrenciler ihtiyaç fazlası ürünlerin ihtiyacı olana ulaşmasını sağlamak, ekonomiye ve çevre korumaya katkıda bulunmayı amaçlamışlardır. Etkinlikte toplanan ürünlerin bir kısmı öğrencilere aktarılırken bir kısmı ÇOMÜ Butik ile paylaşılmıştır.