Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda tüm öğretim elemanlarının katılımıyla Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda COVID-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ilk  Akademik Kurul Toplantısı'nda Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Enver Yolcu, salgın hastalık nedeniyle uzaktan eğitim yoluyla yapılacak derslerle ilgili görüş ve isteklerini anlattı.

Meslek Yüksekokulu kadrosunda görev yapan tüm öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda; derslerin işlenişi, öğrencilerle iletişim, sınavlar ile ödev ve projelerin yanı sıra danışmanlık işlemleri ve özellikle yeni kaydolan öğrencilerin okula uyumunun sağlanması hakkında öneriler konuşuldu. Soru ve cevap ile devam eden toplantı, eğitim öğretim kalitesinin arttırılması için görüş alışverişiyle tamamlandı.