Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu’yu ziyaret etti

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu’yu ziyaret etti. Meslek yüksekokulları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliğinin arttırılmasının önemi konuşulan ziyarette gerçekleştirilebilecek ortak projeler de ele alındı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ı makamında ağırladı. Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki gerçekleşen iadeyi ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ndeki meslek yüksekokulları ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliğinin arttırılmasına yönelik değerlendirmelerin ele alındığı ziyarette, yapılması planlanan ortak projelerle ilgili de fikir paylaşımında bulunuldu.