Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’na 2018 – 2019 Akademik Yılında kaydolan birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon sunumu gerçekleştirildi.

2018 – 2019 Akademik Yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki programlara yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde oryantasyon sunumu yapıldı. Normal ve ikinci öğretim birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Meslek Yüksekokulu yönetimi, bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katıldığı sunumu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu, gerçekleştirdi. Öğrencilere; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni, üniversitedeki imkan ve fırsatları tanıtan Müdür Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu; kampüslerden kütüphanelere, öğrencilere üniversite yaşamında ilişkin bilgiler verdi.

 

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun akademik ve idari kadrosu ile bölüm başkanlarını tanıtan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu; dersliklerden öğrenci işlerine, öğrenci topluluklarından meslek yüksekokulu kurallarına, öğrenci ve sınav yönetmeliklerinden ulaşım imkanlarına kadar çeşitli bilgiler verdi. Yaklaşık bir saat süren oryantasyon sunumu sonunda Müdür Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu, öğrencilerin sorularını yanıtladı.