AĞAÇLANDIRMA BÖLGESİNE FİDAN DİKİMİ
Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Çocuk ve Çevre dersi kapsamında radar ağaçlandırma bölgesine fidan diktiler. Öğr. Gör. Hatice Toman tarafından yürütülen etkinlik, Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi desteğiyle gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdür yardımcısı Cumhur Erdönmez, Öğr. Gör.Hamide Özdemir, Öğr.Gör. Zühal Özdemir ve Yüksekokul Sekreterimiz Tuncay Yılmaz'ın da katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimize doğa sevgisi ve çevre bilinci verilmesi, gelecek nesle doğal yaşam alanı kazandırılması hedeflendi. Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerin fidan dikimi ile ilgili genel bilgiler vermesinin ardından öğrencilerimiz 150 civarındaki fidanı dikimini gerçekleştirdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız.

135-jdfp-r1.jpg