"YAŞAMALARI İÇİN BİR ŞANSTA SEN VER" PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Pati Grubu tarafından ''Yaşamaları İçin Bir Şansta Sen Ver'' adlı proje gerçekleştirildi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Pati Grubu tarafından Çanakkale Siyasal Bilgiler Fakültesi önünde ''Yaşamaları İçin Bir Şansta Sen Ver'' adlı proje gerçekleştirildi.

Çanakkale Siyasal Bilgiler Fakültesi önünde Pati Grubu tarafından gerçekleştirilen ''Yaşamaları İçin Bir Şansta Sen Ver '' adlı projeye Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Sena Erden Ayhün, Kentleşme süreci ile birlikte yaşam alanları daha da kısıtlanan sahipsiz sokak hayvanlarının refah ve sağlığının korunması için sokak hayvanlarının yaşayabileceği ortamların oluşturulması öneminden bahsetti. Yapılan benzer projelere değinen Ayhün, projede gerçekleştirilmesine katkı veren tüm öğrencilere ve Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayhan Sarıyıldız, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Sena Erden Ayhün önderliğinde Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından kedi evi açılış kurdelesi kesildi.

Öğleden sonra düzenlenen projenin devamı kapsamında Yeni Kordonda Proje ekibi tarafından yaklaşık 200 adet paket mama sokaktaki dostlarımıza ve vatandaşlarımıza dağıtılarak sokak hayvanları tarafından bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Düzenlenen proje etkinliği sayesinde sokak hayvanlarını besleme çalışmaları gerçekleştirilirken, yerleştirilen kedi evleri ile sokak hayvanlarının barınma ihtiyaçları karşılanmıştır.

Etkinliğin son bölümünde proje paydaşları olan Çanakkale 17 Burda Gönül Kahvesi işletme sahibi Sayın Murat ÖNÜR, Çanakkale Hangover Cafe&Bar ve Ottoman17 Cafe&Bar işletmelerine desteklerinden dolayı teşekkür edilerek etkinlik sona erdi.

198-ivja-r1.jpg

198-ivja-r2.jpg