“ŞİMDİLİK KAPAK” PROJESİ ETKİNLİĞİ

Proje Danışmanımız Sema GÜZEY KANDEMİR öncülüğünde, “Doğa Bizim, Çocuk Bizim” teması ile Seminer dersi kapsamında aldığımız ‘Şimdilik Kapak’ projesi ile küçük önemsiz görülen pek çok gazoz kapağının bir araya geldiğinde etkili olduğunu ve geri dönüşümde kullanılabilirliğini,  bu konuda duyarlılık ve çocuklarda da bu anlamda bir farkındalık oluşturmayı amaçladık.

25.11.2016 – 16.06.2017 tarihleri arasında Çocukluk Bizde Kalsın Derneği ile birlikte yürüttüğümüz projemiz Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile 17 Mart 2017 – 28 Nisan 2017 tarihinde Çanakkale Kepez Atatürk İlkokulu’nun Anasınıfında gerçekleşmiştir.

Haziran 2016 tarihinden itibaren Çocukluk Bizde Kalsın Derneğinde uygulamaya başlamış olup Eylül 2016 tarihinde proje olarak hayata geçirilmiştir.

Projemiz 23 Nisan günü Çanakkale Halk Bahçesi’nde stant açılarak gazoz kapağı boyama etkinliği olarak da yer almıştır. Hayallerinin gerçekleşmesi adına gazoz kapaklarına renklerini katan ve çalışmamızda bizimle olan tüm çocuklara ve kapısını daima aşındırdığımız ve gönülden desteklerini eksik etmeyen can hocamız Sema Güzey Kandemir’e ve okulumuz Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.

Proje Yürütücüleri;
Betül DELİ