PERAKENDE SATIŞ GÖREVLİSİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDILAR
Meslek Yüksekokulumuz ile Çanakkale Çalışma ve İş kurumu arasında yapılan işbirliği ile 08 Aralık 2014 tarihinde başlayan ve 184 saat olmak üzere toplam 23 gün süren Perakende Satış Görevlisi yetiştirme kursunun ikinci etabı iki ayrı grup olmak üzere tamamlanmıştır. Kursu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifika töreni düzenlenmiş, törene Çanakkale Çalışma ve İş kurumu İl Müdürü Ali ÇALIŞKAN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Nuri KAVAK ile kursiyerler ve öğretim elemanları katılmıştır. Tören açılışında konuşan Doç. Dr. Nuri KAVAK, Çanakkale İŞKUR ile ortak yürüttüğümüz çalışmanın çok verimli geçtiğini, her konuda kursiyerlerin yanında olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Okulumuzda birinci ve ikinci öğretim ile uzaktan öğretim programlarında eğitim verilmekte olduğunu, bunun yanında bu tür aktiviteler gerçekleştirmeye de azami gayret ettiklerini dile getiren KAVAK, öğretim elemanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyuorum diye konuştu. Söz alan Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali ÇALIŞKAN ise Meslek Yüksekokulumuz yönetimi ve öğretim elemanlarına teşekkürlerini sunduktan sonra kursu başarıyla bitirerek sertifikalarını alan kursiyerlere sonraki yaşantılarında başarılar diledi. Şuan için ''17 Burda AVM''nin tamamlanmak üzere olduğunu, taleplerin yoğun şekilde gelmeye başladığını ve kendilerinin de kursiyerlere ait iletişim bilgilerinizi satış elemanı talep edenlere verildiğini açıkladı. Konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilmesiyle tören sona ermiştir.

157-oaxs-r1.jpg
157-oaxs-r2.jpg