ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuz yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezinde oryantasyon eğitimi düzenlendi. Programa öğretim elemanları ve birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Oryantasyon üniversitemizin kısa tanıtım filminin gösterimiyle başladı. Etkinlikte açış konuşmasını Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr Enver Yolcu gerçekleştirdi. Müdürümüz Yrd. Doç. Dr Enver Yolcu yapmış olduğu konuşmayla öğrencilere Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verirken başarılı birer birey olabilmek için gerekli adımlardan bahsetti.

Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Erkul soru cevap şeklinde gerçekleştirmiş olduğu eğlenceli ve öğretici sunumunda öğrencilere başarıya ulaşma yöntemlerinden bahsederken nelerden kaçınmaları gerektiği hakkında bilgi verdi. Dikey geçiş sınavında geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin göstermiş olduğu başarıdan bahseden Sayın Erkul zamanı iyi değerlendirdikleri takdirde başarının kaçınılmaz olduğundan bahsetti.

Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkan Vekili, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkan vekili Yrd. Doç. Dr. Feyza Dereköy, öğrencilere ders danışmanlarının kimler olduğu hakkında bilgi verdi. Öğrencilere bölümlerin geçmiş yıllarda yapmış olduğu etkinliklere vurgu yaparak bölümlerin tanıtımını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından program, Öğretim Elemanlarının kendilerini tanıtmasıyla son buldu.

176-soxq-r1.jpg
176-soxq-r2.jpg